Pirmąją Naujųjų metų dieną į ligonines pateko sumušti ar peiliais sužaloti žmonės

  • Teksto dydis:

Sausio 1-ąją į Lietuvos ligonines kreipėsi sumušti ar peiliu sužaloti asmenys, praneša Policijos departamentas.

Naujų metų naktį 2.40 val. į Alytaus ligoninę dėl durtinės žaizdos krūtinėje bei daugybinių žaizdų veide pristatytas 1978 metais gimęs R.A. Įtariama, kad Varėnos gatvėje esančiame bute jį sužalojo 1997 metais gimęs jaunuolis, jis uždarytas į areštinę.

4.25 val. Taikos prospekte Kaune sužalota 1974 metais gimusi R.S. Ji dėl durtinių žaizdų krūtinėje, nugaroje ir veide paguldyta į ligoninę. Nusikaltimu įtariamas neblaivus I. S., gimęs 1968 metais, uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,95 promilės girtumas.

5.15 val. į Klaipėdos ligoninę iš Dovilų miestelio atvežtas 1992 metais gimęs S.A. Iš pirties dėl durtinės žaizdos šlaunyje pristatytas vyras paaiškino, kad jį peiliu sužalojo iš matymo pažįstami asmenys.

13.30 val. į Ukmergės ligoninę dėl veido sumušimo kreipėsi 1996 gimęs H.K. Jis dėl įtariamo veido kaulų lūžimo 15.30 val. išvežtas į Vilniaus ligoninę. Jaunuoliui nustatytas 2,03 promilės girtumas, įvykio aplinkybės tiriamos.

Per konfliktą Ukmergės rajone esančiame Butkūnų kaime peiliu sužalotas V.K., gimęs 1979 metais. Jis dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamas nusikaltimu neblaivus 1970 metais gimęs V.J. uždarytas į areštinę.


Šiame straipsnyje: sumušimassužalojimasligoninė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių