Picos užsigeidęs plėšikas gali netekti laisvės 6 metams

Kauno policija operatyviai sulaikė plėšiką, užpuolusį picą vežusį vienos įmonės darbuotoją.

Užpuolikas 50-metį L. M. užklupo pirmadienį apie 9 val. Rusų gatvėje ir pareikalavo atiduoti užsakytą maistą (picą, gaivųjį gėrimą, padažą), kurio bendra vertė – 108 litų. Plėšikas ne tik grasino, bet ir griebėsi smurto – ranka smogė picų išvežiotojui į veidą, kelis kartus spyrė į įvairias kūno vietas ir bandė atimti maistą.

Tačiau užpuolimo auka nė nemanė pasiduoti – vyras drąsiai susigrūmė su užpuoliku, kuris pagrobė tik vieną gėrimo buteliuką ir pabėgo.

L. M. grumtynių metu buvo suplėšyti drabužiai, priminiais duomenimis, jis susižalotas nestipriai. Darbuotojas įsidėmėjo užpuoliko bruožus, todėl atvykus pareigūnams įtariamąjį surasti buvo nesunku. Netrukus policija sulaikė įtariamąjį – 31-erių A. M., kuris buvo uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Jam nustatytas 2,43 promilės girtumas.

Kauno miesto Panemunės policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Už tokio pobūdžio nusikaltimą baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vitalikasw

vitalikasw portretas
Cia Lietuva :D tik pas mus uz aliuminy puoda duoda 2metus kalejimo o uz pica pasiulo 6 metus :D

kaunas

kaunas portretas
norejo valgyti ,ir apiplese sesi metai ,o uz zmogaus muzudyma tiek pat.O kiek uz pavoktus milijonus,ogi nieko,pas mus smukmes sedi,o stambus vagysei bujoje susitelke i grupuotes.

p.k.

p.k. portretas
kodel siulo 6m,kad duotu kysi susvelninti bausme ir per advokata nesamas kysis susvelninti bausme.Patirties turiu.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių