Pavogtą automobilį policija surado metalo supirktuvėje

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė A. Š., kuris įtariamas kovo 15-ąją Kaune, Technikos gatvėje, pagrobęs automobilį „Ford Scorpio“.

1989 metų laidos automobilis buvo paliktas be priežiūros, sugedęs, techniškai netvarkingas. 27-erių metų anksčiau neteistas įtariamasis automobilį nugabeno į Ateities plente esančią metalo supirkimo įmonę, kurioje jis buvo išardytas dalimis. Į šią įmonę atvykę policijos pareigūnai rado tik pagrobto automobilio variklį, kadangi kitos detalės jau buvo supresuotos ar kitaip sunaikintos.

Paaiškėjo, kad įmonė, priėmusi automobilį demontavimui, nereikalavo jokių automobilio registracijos dokumentų, nebuvo įforminta pirkimo – pardavimo sutartis. Dėl nusikalstamu būdu įgyto turto realizavimo įtarimai pareikšti minėtoje įmonėje aikštelės dirbančiam vedėjui V.M., gimusiam 1969 metais.

A.Š. šiuo metu yra sulaikytas 48 valandoms, planuojama kreiptis su prašymu į Kauno miesto apylinkės teismą dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo.

Ikiteisminį tyrimą dėl minėto automobilio vagystės atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyrius.

Tiriant minėtų asmenų nusikalstamą veiklą, toliau nustatinėjami galimi bendrininkai, vogtų automobilių realizacijos vietos ir su tuo susiję asmenys.

Portalas kaunodiena.lt rašė, kad pastaruoju metu Kaune padažnėjo pranešimų apie nenaujų ir pigių automobilių vagystes mieste.

„Pareigūnai įtaria, kad vagiama dėl automobilių dalių arba metalo laužui“, – pastebėjo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Vitalija Gintautienė.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje kaip

Vaje kaip  portretas
baisu... va tai pareigunai sugavo vagi.... va cia tai sugavo... tikrai, po tokio sulaikymo visoj Lietuvoj pageres kriminogenine situacija..:)

gebelsas

gebelsas portretas
sita nusikalteli nubausti visu grieztumu kokiu 50 litu bauda... o Skorpo savininka uz gamtos tersima uz draudimo neturejima uz techapziuros neturejima- kokiais 10000 litu bauda- tuoj isnyktu automobiliu lavonai.... reikia tik noro ponai.... kaip tas automobilis Aleksote su uzrasu ,,LOMBARDAS,, ? stovi uzemes eismo juosta? jums smagu tai matyti?

ponai

ponai portretas
juk cia lietuva
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių