Pareigūnams įkliuvo narkotikų prekeiviai

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai tęsia operatyvinius ir ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatant narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo vietas ir traukiant baudžiamojon atsakomybėn šias medžiagas platinančius asmenis.

Spalio 22 d. Klaipėdoje, Tilžės g., sulaikytas automobilis „Ford Fiesta", kurį vairavo nedirbanti 25 metų uostamiesčio gyventoja K. L. Kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas ją rastas ir paimtas lankstinukas ir elektroninės svarstyklės su įtariama narkotinių (psichotropinių) medžiagų pėdsakais bei dvi tabletės su įtariama psichotropine medžiaga - diazepamu.

Įtariama, kad K. L. Klaipėdos mieste galėjo platinti narkotines ir psichotropines medžiagas. Mergina uždaryta į areštinę. Jai pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už tą pačia veiklą klaipėdietė jau buvo teista du kartus.

Spalio 16 d. Liepų g. pareigūnai sulaikė 39 metų klaipėdietį A. Š. Asmens apžiūros metu pas jį rastas ir paimtas lankstinukas su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 0,5 g) bei dvi tabletės su įtariama psichotropinėmis medžiagomis. Kratos namuose metu pas A. Š. rasta ir paimta trylika tablečių su įtariama psichotropinėmis medžiagomis bei elektroninės svarstyklės. Anksčiau septynis kartus teistas vyras uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 9 d. Kretingos r., Kūlupėnų k., mechaninių dirbtuvių teritorijoje, Klaipėdos apskrities Transporto policijos komisariato pareigūnams sulaikius įtariamuosius dėl metalo laužo vagysčių, įvykio vietos apžiūros metu aptikti devyni maišeliai su įtariama narkotine medžiaga - kanapėmis ir jų dalimis (apie 5 g) bei 100 tablečių su įtariama psichotropine medžiaga - MDMA. Narkotikus uostamiesčio policijos pareigūnai aptiko paslėptus šuns būdoje.

Įtariama, kad narkotines (psichotropines) medžiagas laikė ir pardavinėjo anksčiau neteistas šešiolikmetis Kretingos rajono gyventojas.

Paaugliui pareikšti įtarimai ir paskirtos kardomosios priemonės - rašytinis pasižadėjimas neišvykti, įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje bei atidavimas tėvams prižiūrėti.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių