Pareigūnai šūviais sustabdė neblaivaus vaikino vairuojamą automobilį

  • Teksto dydis:

Prienų rajone šeštadienio vakarą pareigūnai šūviais sustabdė automobilį, kurį vairavo nebaivus ir teisių neturintis jaunuolis.

Veiverių kaime šeštadienį 19 val. 5 min. policijos pareigūnų stabdomas nestojo automobilis „Mazda 323“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo, pranešė Policijos departamentas.

19 val. 25 min., persekiojant nestojusį automobilį, miške Liepabūdžio kaime Prienų policijos pareigūnas iš tarnybinio ginklo iššovė 2 šūvius į viršų ir 2 – į automobilį. Buvo peršauta automobilio galinio rato padanga.

Po šūvių automobilis „Mazda 323“ atsitrenkė į medį. Sulaikyti 1987 metais gimęs keleivis ir automobilį vairavęs neblaivus (1,79 prom. alkoholio), neturintis teisės vairuoti 1994 metais gimęs jaunuois.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> velniškai įdomu

> velniškai įdomu portretas
Manau, kad tamsta, tautieti, teisus. Jei matai kad girtas vairuotojas, ne vaikyti ir stabdyti jį reikia, o reikia gražiai paklausti, ar turės kuo rytoj atsipagirioti. Geriausia būtų įdėti jam bambalį 7,5 laipsnio alaus. Ir keleiviui taip pat. Ji susigės ir daugiau girtas nevairuos.

velniškai įdomu

velniškai įdomu portretas
ar jau be šūvių nebeįmanoma sustabdyt automobilio? Čia kaip tame anekdote "timt už vadžių, vėl iš pradžių", neseniai diskutavom apie nušautą (ne)kontrabandininką, gal tikrai nereikia patikėti ginklų policijos darbuotojams, nes jie arba nusikaltėliui "kalašnikovą" atiduos, arba bobutę vedžiojančią šuniuką, nušaus ir pasakys, jog viskas tvarkoje, taikėm į nestojančią mašiną, bet bobutė pasitaikė ne vietoj.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių