Panevėžyje per muštynes mirtinai sužalotas jaunas vyras

Panevėžyje šeštadienį paryčiais kilus muštynėms jaunas vyras buvo mirtinai sužalotas peiliu, netrukus policijos pareigūnai sulaikė du įtariamuosius.

Apie konfliktą, kilusį Parko gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, buvo pranešta 4.14 val., pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pirminiais duomenimis, aikštelėje automobilio trys vaikinai ir trys merginos stovėjo prie automobilio, klausėsi muzikos ir vartojo alkoholinius gėrimus. Prie jų priėjo pro šalį ėję du jaunuoliai, kilo konfliktas, kurio metu, kaip įtariama, peiliu sužaloti du panevėžiečiai.

20 metų M. B. nustatytos pjautinės žaizdos kakle ir nugaroje, jis operuotas ir gydomas Panevėžio ligoninėje. 23 metų D.R. nuo patirtų daugybinių durtinių žaizdų mirė įvykio vietoje.

Praėjus mažiau nei dviem valandoms viename iš Parko gatvės namų esančių butų policijos pareigūnai sulaikė du neblaivius įtariamuosius panevėžiečius - 22 metų E.A. (girtumas - 1,08 promilės), ir jo bendraamžį Š.T. (girtumas - 1,16 promilės).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymas dėl chuliganiškų paskatų. Už tokį nusikaltimą gręsia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.

Nusikaltimo tyrimą kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūra.


Šiame straipsnyje: sužalojimasmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas

zenonas portretas
ziurkes i zona sodint. gailekis sunie uz tai ka padarei

K..

K.. portretas
"Pirminiais duomenimis, aikštelėje automobilio trys vaikinai ir trys merginos stovėjo prie automobilio, klausėsi muzikos ir vartojo alkoholinius gėrimus." ir "Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymas dėl chuliganiškų paskatų" Atsiprašau, bet negaliu skaityt tokių klaidingų sakinių nepakomentavęs. Kur jūs kaunodiena.lt rašytojai žiūrit? Ką jus vežatės užsieniečius ir jiems duodat su google.lt vertėju versti tekstus ir rašyt ar kaip čia yra? na baisu, baisu...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių