Panevėžietę užpuolęs vyras pasijuto apvogtas

  • Teksto dydis:

Panevėžyje iš nusikaltimo vietos sprukęs moters užpuolikas pametė dviratį ir batą. Užpuolimą tiriantiems pareigūnams vyras kitą dieną pristatė pats, teigdamas, kad kažkas iš jo pavogė dviratį.

Į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 48-erių moteris ir pranešė, kad birželio 9 d. ją, važiuojančią Nemuno gatve, ties pėsčiųjų tiltu, užpuolė taip pat dviračiu važiavęs nepažįstamas jaunas vyriškis.

Sudavęs kelis smūgius, užpuolikas pradėjo moterį tempti į šalia esančius krūmus. Pro šalį dviračiu važiavęs kitas vyriškis išgirdo pagalbos šauksmą ir suskubo į pagalbą. 24-erių metų užpuolikas, skubėdamas pasitraukti iš įvykio vietos, paliko savo transporto priemonę ir pametė batą.

Pagal moters pareiškimą buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kitą dieną minėtas 24-erių metų užpuolikas atvyko į policijos komisariatą pranešti apie pavogtą dviratį. Apklausos metu paaiškėjo, kad tai galbūt tas pats vaikinas, kuris užpuolė perpus vyresnę moterį. Alkoholio kiekio matuokliu pareigūnai vyrui nustatė 0,14 prom. girtumą.

Kaip pranešė policija, vyrui skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Policijai iki šiol asmuo buvo nežinomas.


Šiame straipsnyje: vagystėpolicijaapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių