Panemunės pasieniečiai sulaikė Danijoje ieškomą mikroautobusą

  • Teksto dydis:

Panemunės punkte pasieniečiai sulaikė, įtariama, Danijoje pavogtą mikroautobusą "Mercedes-Benz Vito". Jis į Kaliningrado sritį buvo gabenamas priekaboje, skirtoje vežti mašinas.

Sekmadienį Pagėgių rinktinės Bardinų užkardos pasieniečiai Panemunės kontrolės punkte patikrino iš Lietuvos į Rusijos Kaliningrado sritį vykusio automobilio "Audi A6" su priekaba automobiliams vežti ir jo vairuotojo, 55-erių Pagėgių savivaldybės gyventojo, dokumentus. Vyras priekaboje gabeno 2005 metų laidos automobilį "Mercedes-Benz Vito" be valstybinių numerių. Kartu vyko keleivis 33-ejų Rusijos pilietis, prisistatęs "Mercedes-Benz Vito" savininku.

Pasak Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pranešimo, dokumentų patikrinimo metu paaiškėjo, kad šio mikroautobuso nuo gruodžio 3 dienos kaip, įtariama, vogto, ieško Danijos teisėsaugininkai.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas."Audi A6" su priekaba ir "Mercedes-Benz Vito" saugomi Pagėgių rinktinėje. "Audi A6" vairuotoją Pagėgių savivaldybės gyventoją pasieniečiai po apklausos paleido, o Rusijos pilietį uždarė į areštinę.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 91 automobilį, kuris, įtariama, buvo vogtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maumas

maumas portretas
parazitos!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių