Naujagimio nužudymu įtariama moteris suimta dviem mėnesiams

  • Teksto dydis:

Šiaulių apylinkės teismas ketvirtadienį dviem mėnesiams leido suimti moterį, kuri įtariama nužudžiusi savo naujagimį.

„Šiaulių apygardos prokurorė kreipėsi į teismą dėl suėmimo, teismas prašymą patenkino“, – BNS sakė prokuratūros atstovė spaudai Gabrielė Gendvilaitė.

Šiaulių apskrities policija skelbia, kad trečiadienį Pakruojo rajone, namuose Karašilio kaime, 25 metų moteris pagimdė vyriškos lyties kūdikį, kurį, pirminiais duomenimis, uždusino.

Kūnelis su dešinės kojos amputacija ties kelio sąnariu rastas trečiadienio popietę. Moteris dėl pogimdyvinės būklės iš pradžių paguldyta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie įvykį pranešė moters sugyventinis. Pasak vyro, jo 25 metų sugyventinė buvo nėščia, tačiau, besaikiai vartodama alkoholį, persileido ir vaisius gali būti kur nors užkastas. Vyras nurodė, kad moteris yra pas vieną pažįstamą asmenį.

Pareigūnai, nuvykę į Pakruojo rajone esantį Karašilio kaimą, gyvenamojo namo kambaryje, lovoje, rado vyriškos lyties naujagimio lavoną, jo kojytė ties kelio sąnariu buvo pažeista – kojos galūnės nebuvo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Policijos duomenimis, įtariamoji yra užaugusi asocialioje šeimoje, sulaukusi pilnametystės buvo priversta šeimą palikti ir pati pradėjo asocialų gyvenimo būdą.


Šiame straipsnyje: kūdikisMotinanusikaltimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vergai pasijuskite zmonemis..

Vergai pasijuskite zmonemis.. portretas
Ar tik jinai kalta? Manau vien kalte tevu jau gimdoje pragertai negalima versti.Kalta sistema,kalti tevai prageriantis dar negimusius vaikus.Juk tosvadinamos asiocialios seimos turi po keleta vaiku.O tie degradave kuiliai net po keleta kaimuose moteru kurios pagimde nuo ju kudikius.Manau atsakingi isrinktieji turetu galvoti kaip ta Lietuvos degradavima sustabdyti.O ne girdyklas po kelias kaimuose kurti ir per nakti keli klanu nariai nuspresti,kad toks Druskininku ,,caras,,butu patenkintas sprendimu.Ir fdar piktinasi,kad paviesino.O juk jie isrinkti,o ne gime ,,karaliais,,is kartos i karta imantis valdzios vaira.

M

M portretas
Tokiai šavalai spranda nusukai.juk yra apsisaugojimo priemoniu,kad nepastotu arba sterilizuot.vienu žodžiu linksma jai bus zonoj o tokios ten labai "laukiamos,.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių