Pagerbta moteris, išgelbėjusi mergaitės gyvybę

Elektrėnų policijos komisariato viršininkas Andžejus Grudinskis padėkojo Elektrėnų gyventojai, išgelbėjusiai mergaitės gyvybę.

Pernai gruodžio 17 dieną Elektrėnų gyventoja Renata Filmanavičienė ant viaduko, esančio virš automagistralės, pastebėjo kitapus turėklų stovinčią ir į apačią žvelgiančią mergaitę. Suvokusi, kad ji ketina nušokti, moteris suskubo gelbėti jauną gyvybę.

Pasak policijos pranešimo, R.Filmanavičienė užkalbino nusižudyti ketinusią mergaitę. Ši papasakojo moteriai apie savo bėdas, nusiramino ir pasijuto geriau.

Elektrėnų policijos komisariato viršininkas A.Grudinskis už neabejingumą žmogaus likimui, sugebėjimą priimti greitą ir teisingą sprendimą gelbstint žmogaus gyvybę penktadienį R.Filmanavičienei įteikė padėkos raštą.

„Žmogaus gyvybė visada buvo ir bus didžiausia vertybė, o R. Filmanavičienės pagalba yra neįkainojamos vertės, suteikusi jaunam žmogui dar vieną šansą gyventi“, - sakė Elektrėnų policijos vadovas.


Šiame straipsnyje: depresijasavižudybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Super poelgis

as

as portretas
Didelis aciu siai puikiai moteriai, lenkiu galva.

asar

asar portretas
Viskas sugrizta dvigubai. Pagarba neabejingiems. Taip pat ir policijos virsininkas saunuolis, kad ne tik zodziu padekojo
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių