Nustebino net pareigūnus: magistrale dviračiu lėkė 90 km/val. greičiu

  • Teksto dydis:

"Kaip vadinti dviratininką, kuris važiuoja magistraliniu keliu paskui vilkiką maždaug 90 km/val. greičiu?" – socialinio tinklalapio paskyroje klausia Lietuvos policija.

Net ir visko mačiusius pareigūnus nustebino toks dviratininko poelgis, tačiau vadinti jo didvyriu pareigūnai neskuba.

"Ar įsivaizduojate pasekmes, jei vilkikas staigiai stabdytų? Ar šiam vyrui rūpi jo sveikata ir gyvybė?" – stebisi angelai sargai.

Policija primena, kad Kelių eismo taisyklės (KET) draudžia dviratininkams važiuoti automagistralėmis ir greitkeliais. Už tai numatoma bauda nuo 20 iki 40 eurų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onute

Onute portretas
Na jau pasakei,kad nei sis nei tas,kad tiek susiaurejo piesciuju takai.Tai kokio,tamsta,turi buti vaiko didumas ir storumas,kad jo vezimelis,t.y.vezimas nebepravaziuoja.nereikia nieku pezeti ir rasyti,nes atrodo nesamone.

Exdviratininkas

Exdviratininkas portretas
As 1971m vaziavau nuo Grigiskiu iki Kauno tokiu greiciu.Autostradoj near didelio pavojaus.Laikai rankas ant stabdziu ir seki stopus furos.Pasaulio rekordas paskui masina virs 230km .

Neptunas

Neptunas portretas
Saugumo sumetimais visame pasaulyje yra uzdrausta dviratininkas eismas greitkeliais, Lietuvoje atsiranda issisokeliu norinciu vaziuoti. Per tuos individus ir taip jau mieste sujauke pesciuju takus sumazino su vaiku vezimeliais pestis prasilenkti neimanoma.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių