Nuo policijos pabėgo avariją sukėlęs Kelmės gyventojas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vidurnaktį per, kaip įtariama, neblaivaus vairuotojo gaudynes Kelmės rajone nukentėjo keleivis. Vairuotojas iki šiol nėra sulaikytas.  

Apie 1 val. nakties Kelmėje esančioje Dariaus ir Girėno g. policija pastebėjo automobilį „Land Rover“ ir įtarė, kad jį vairuoja neblaivus asmuo.

„Policininkai su juo bendravo, norėjo, kad jis išliptų iš automobilio ir jam būtų patikrintas girtumas. Tačiau vairuotojas padidino greitį ir nuo pareigūnų spruko“, – BNS sakė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė.

Stabdomas automobilis nestojo, todėl jis buvo persekiojamas.

Kelmės rajone, ties Pagojų kaimu, vairuotojas nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio sankasos.

Į nelaimės vietą buvo iškviesti ugniagesiai, nes buvo manoma, kad automobiliu važiavę žmonės gali būti prispausti. Atvykę gelbėtojai automobilį „Range Rover“ rado nuvažiavusį nuo kelio ir įstrigusį tarp medžių. Prispaustų žmonių jame nebuvo, tačiau dėl užstrigusių durelių negalėjo išlipti keleivis.

Buvo išdaužtas lango stiklas ir padėta keleiviui išlipti. Vyras perduotas medikams, pranešė ugniagesiai.

Eismo įvykio metu nukentėjo keleivio vietoje sedėjęs 23-ejų metų Raseinių gyventojas. Jam Šiaulių ligoninės Priėmimo skyriuje diagnozuotas kaklo slankstelio lūžimas, nukentėjusysis gydomas Neurochirurgijos skyriuje.

Telšių apskrities policija informuoja, kad vairuotojas, nestojęs pareigūnams ir sukėlęs eismo įvykį, yra 36-erių metų Kelmės rajono gyventojas. Jis policijai gerai žinomas kaip dažnas kelių eismo taisyklių pažeidėjas.

Panašus įvykis, kuomet vairuotojas nestojo policijos pareigūnams, buvo įvykęs ir 2014 metų sausio mėnesį Kelmėje. Tą kartą pažeidėjui paskirta 5 tūkst. litų (1 tūkst. 448 eurų) bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių