Nufilmuota: 13 vairuotojų per pervažą lėkė degant raudonam šviesoforui

  • Teksto dydis:

Telšių rajone vairuotojas nufilmavo, kaip 13 kitų vairuotojų per geležinkelio pervažą važiavo degant raudonam šviesoforo signalui.

Rugpjūčio pradžioje Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnus pasiekė liepos 27-ąją vieno iš šalia pervažos laukusio vairuotojo užfiksuotas įrašas. Kaip pranešė policija, jame matyti, kaip ties Degaičių kaimu esančioje geležinkelio pervažoje neatsakingai elgiasi vairuotojai.

Iš viso suskaičiuota 13 vienas po kito geležinkelio bėgius neatsakingai kirtusių automobilių. Iš pradžių pervažą pravažiavo krovininis automobilis, vėliau taksi ir daugiau lengvųjų automobilių. Vienai mašinai įveikus pervažą, po keliolikos sekundžių bėgiais pralėkė traukinys.

Kelių policijos skyrių pasiekęs vaizdo įrašas operatyviai buvo išanalizuotas, o visi raudono šviesoforo signalo nepaisę vairuotojai nustatyti ir patraukti administracinėn atsakomybėn.

Už važiavimo per geležinkelio pervažas taisyklių pažeidimą, visų pažeidėjų laukia atsakomybė – piniginė 144-289 eurų bauda ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 2 iki 6 mėnesių.


Šiame straipsnyje: KETpervažavairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oziu salis Lituva.

Oziu salis Lituva. portretas
Kaziolas blet.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių