Nepamatuotas pavyduliavimas moterį ilgam pavertė kaline

Klaipėdos apygardos teismas penktadienį nuteisė benamę nužudžiusią ir kūną paslėpusią moterį.

Pavyduliaudama savo sugyventinio moteris smūgiais į galvą nužudė benamę girtuoklę Nataliją Pjanziną. Ši buvo prisiglaudusi pas sugyventinius.

J. Pridanienei pasirodė, kad retai prablaivėjanti valkatėlė pretenduoja į jos draugą.

Rytą pabudusi J. Pridanienė nutempė kūną į duobę, užmetė jį skudurais, padegė, o kai liepsna užgeso, užkasė.

Žudikė buvo kaltinama ir palaikų išniekinimu, tačiau bylą nagrinėję Klaipėdos apygardos teismo teisėjai nerado įtikinamų įrodymų, kad duobė buvo kada naudota kaip tualetas ir dėl šio kaltinimo išteisino.

Po benamės N. Pjanzinos egzekucijos J. Pridanienė su sugyventiniu pabėgo į Šiaulius. Bet ir čia moteriai pasirodė, kad į jos mylimąjį pretenduoja kita. Apakinta pavydo ji apipylė draugą rūgštimi.

Vyras išgyveno ir pareigūnams papasakojo ne tik savo paties sužalojimo aplinkybes, bet ir apie sugyventinės įvykdytą nusikaltimą Klaipėdoje. Vėliau jis liudijo apie N. Pjanzinos nužudymą teisme.

Už nusikaltimą Klaipėdoje J. Pridanienė nuteista 12 metų nelaisvės bausme. Subendrinus ją su Šiaulių apygardos teismo sprendimu už pasikėsinimą nužudyti sugyventinį , kaltininkei skirta už grotų praleisti 15 metų.

N. Pjanzinos sesers naudai priteista 1190 litų, kaip turtinė žala.

Prašymas priteisti 20 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti atmestas. Seserys nebendravo, tad, teismo manymu, vienos jų žūtis kitai nesukėlė sunkių išgyvenimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
va, cia meile! taip gali mylet tik moterys...meile nemirsta!!!!!!!!!!!!!!

Trjdfhl

Trjdfhl portretas
"J. Pridanienei pasirodė, kad retai prablaivėjanti valkatėlė pretenduoja į jos draugą" Kas čia dabar? Fu. Labai negražu. Labai. Pigus popsinis portalas. Ir tokių "šmaikščių" žurnalisčių ant svieto - kuo mažiau...

elektrikas

elektrikas portretas
visi mes esam tik aplinkybiu aukos, ir busim visuomenes nuteisti- kol vergaujame kazkam kitam, bet ne sau- niekada nebusime LAISVI..... negimstama zudiku, negimstama vagimi, negimstama alkocholiku ar kitokiu choliku- mus nuo darzelio ir mokyklos formuoja netikusi sistema ir visuomene....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių