Neblaivus vairuotojas policininkus bandė papirkti cementu

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje sulaikyti trys vairuotojai, kurie pinigais ir net statybinėmis medžiagomis bandė papirkti policijos pareigūnus.

Ketvirtadienį vakare Kretingos rajono Jokūbavo kaime sustabdyto automobilio vairuotojas, siekdamas išvengti atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, policijos patruliams pasiūlė ne tik 1 tūkst. litų, bet ir statybinių medžiagų – keliolika maišų cemento. Dėl šio įvykio apklaustas neblaivus 1942 metų kretingiškis V.J. Jam nustatytas 1,60 promilių girtumas.

Pasak pranešimo, penktadienį vakare uostamiestyje prie Mokyklos gatvės 45 namo sustabdyto automobilio vairuotojas irgi nenorėjo būti nubaustas ir patruliams pasiūlė 250 litų kyšį. Pinigus pareigūnai paėmė, tačiau pažeidėją nuvežė į atimiausią policijos komisariatą bei parašė tarnybinius pranešimus apie bandymą juos papirkti. Dėl šio įvykio apklaustas 31 metų vilnietis K.J.

Sekmadienį ryte šalia Klaipėdos esančiame kelyje Liepoja-Klaipėda patruliai pastebėjo įtartinai važiuojantį automobilį „Skoda" ir jį sustabdė. Išaiškėjo, kad vairuotojas yra neblaivus. Siekdamas išvengti atsakomybės, vyriškis pareigūnams pasiūlė 100 eurų ir 200 litų kyšį. Komisariate dėl šio įvykio apklaustas 36 metų klaipėdiškis R.M. Jam nustatytas 0,92 promilių girtumas.

Dėl visų šių bandymų papirkti policijos pareigūnus pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
Teisingai.Bitono dar reikejo mentams i galva pasiuliti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių