Neblaivus sūnus sumušė dviračiu važiavusią mamą

  • Teksto dydis:

Akmenės rajone neblaivus sūnus sumušė dviračiu važiavusią mamą.

Pirmadienio vakarą 21.50 val. Jautmalkių kaime, neblaivus (nustatytas 2,16 promilės girtumas) 38 metų vyras, važiuodamas dviračiu, juo trenkėsi į dviratį. Juo važiavo 70-metė mama.

Moteriai pargriuvus, sūnus kumščiais jai sudavė smūgius bei spardė į galvos sritį, taip sukeldamas fizinį skausmą, pranešė policija.

Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama

Mama portretas
sunyti.ar nesusitrenkei savo rankytes,Tikriausiai ir kojele skaudejo..Taip pasakytu mylinti mama,o as tau pasakysiu.kad tau nudziutu ir ta rankyte ir kojyte.

cia

cia portretas
Jau net ne sunus,tikriausia pinigu nedave kapu vandeniui,pas mus yra keletas,issiziojw laukia mamu pensiju,nes zmonu jau neturi,darbo irgi

Vila

Vila portretas
Sparde i galva, tuo sukeldamas fizini skausma? Kas cia per apibudinimas? Sparde i galva - siaubas vien paskaicius! Kaip auginamas buvo TOKS sunus, kuris is viso musa motina ir dar spardo i galva? Gal cia degradavusiu seima? Kaip tai is viso imanoma? Kodel zurnalistai, aprasinedami panasius atvejus, stengiasi svelniai apibudinti tokius veiksmus? Rasyciau tiesiai - suzverejes girtas sunus (tikriausiai alkoholikas) sumuse motina, sparde i galva ir kitur. Tokiam vieta kalejime!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių