Narkomanai vogė kurą, kurį parduodavo taksistams

Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus operatyvininkai penktadienio naktį sulaikė tris narkomanus, kurie įtariami vogę dyzeliną iš tolimųjų reisų vairuotojų.

45 metų L.K.,  38 metų P.P. ir 31 metų G. S. sulaikyti Žirnių gatvėje, policijai tęsiant operaciją dėl pastaruoju metu paplitusių dyzelinio kuro vagysčių Naujininkų ir Panerių seniūnijų teritorijose.

Pasak policijos, vyrai sulaikyti su įkalčiais - dyzeliniu kuru, pavogtu Kirtimų gatvėje iš tolimųjų reisų sunkvežimio.

G.S. vairavo automobilį, priklausantį bendrovei, kurioje jis dirba. Per tyrimą nustatyta, kad šį automobilį jis ne kartą naudojo kaip nusikaltimo įrankį. Policijos pareigūnams sulaikant šį automobilį vairavusį G.S., pastarasis bandė pasprukti, pavojingai manevravo, bandė užvažiuoti ant policijos pareigūno.

Pareigūnus nustebino, kad automobilį visą laiką vairavusio G.S. nesustabdė net ir ta aplinkybė, kad jis stipriai kraujavo po sužalojimų, kuriuos peiliu jam buvo padaręs jo pažįstamas asmuo, kartu su juo dalyvavęs kitose vagystėse, įvykdytose Vilniaus mieste.

Turimais duomenimis, vogtą dyzelinį kurą įtariamieji realizuodavo taksi firmų vairuotojams, o už gautus pinigus pirkdavo narkotikų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.


Šiame straipsnyje: vagystėkuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

bausti

bausti portretas
reikia vagis ir pirkėjus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių