Muitininkams įkliuvo vaistus gesintuve slėpusi senjorė

  • Teksto dydis:

Spalio 18-osios vakarą Kybartų kelio poste muitinės pareigūnai aptiko gesintuve slepiamus rusiškus vaistinius preparatus, kuriuos iš Kaliningrado srities į Lietuvą neteisėtai bandė įvežti Lietuvos pilietė.

65-erių metų J. V. lengvuoju automobiliu „Audi A3“ į muitinės postą atvyko vakare, apie 18 val. Bandydama suklaidinti muitinės pareigūnus, žodžiu ji deklaravo gabenanti tik leidžiamą kiekį akcizinių prekių. Tačiau, įvertinę galimą riziką ir įtardami, kad šia transporto priemone gali būti gabenamos nedeklaruotos prekės, muitininkai nusprendė moters vairuojamą automobilį patikrinti detaliau.

Kaip rašoma Lietuvos respublikos muitinės pranešime, patyrusių pareigūnų dėka perdarytame automobilio gesintuve rasti 165 lapeliai (1650 tablečių) nuo muitinės kontrolės slepiamų įvairių rūšių – „Omeprazol“, „Ciprofloxacin“, „Analgin“, „Aktyvintoji anglis“ ir kt. – rusiškų vaistinių preparatų.

Muitinės pareigūnai rusiškus vaistus sulaikė, tad pasipelnyti iš antisanitarinėmis sąlygomis gabentų medikamentų moteriai nepavyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GB

GB portretas
Jau tikrai čia baisi kontrabanda esa.... Nes mazai vežė but vezus kurie užsėma tuo ir dideliais kiekiais ir su muitininku pagalba. Tu nemato tie patyre pareigunai.

Anonimas

Anonimas portretas
vežė antisanitarinemis sąlygomis. ... o kai. vaistinėje. vaistų. nei pakuota lapelį. deda. ant apciaudeto prekystalio. ar tai. nėra. antisanitarinemis. dalhgp

Anonimas

Anonimas portretas
oi koks nuopelnas. prezidentė ordiną. galėtų įteikti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių