Moterį išžagino į namus įsibrovęs nekviestas svečias

  • Teksto dydis:

Mažeikiuose, savo namuose, nuo žagintojo nukentėjo moteris.

Birželio 19 dieną Mažeikiuose į iš matymo pažįstamos 31-erių metų moters neužrakintą butą įsibrovė ir jame girtavo bei neteisėtai nakčiai apsistojo 46-erių metų vyras. Šeimininkei grįžus namo, ją pasitiko nusiteikęs agresyviai – moterį žagino ir seksualiai prievartavo.

Telšių apskrities pareigūnams baigus ikiteisminį tyrimą dėl išžaginimo, seksualinio prievartavimo ir asmens būsto neliečiamumo pažeidimo. Dešimt kartų teistas asmuo vėl stojo prieš teismą.

Kaip pranešė Telšių apskrities policija, atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus policininkai nustatė, kad moteris į namus priėmė policijos paieškomą asmenį. Dėl jo atvykę pareigūnai buvo priversti išlaužti buto duris, kad jį sulaikytų. Porai dienų paliktas butas praviromis durimis, netruko sulaukti gyventojų. Į vidų susigundė užeiti, o vėliau ir permiegoti, buto šeimininkę pažįstantis asmuo. Tačiau, kaip paaiškėjo ikiteisminio tyrimo metu, už nemokamą viešnagę, grįžus moteriai į namus, vyras atsidėkojo prievarta.

Nukentėjusioji pareigūnams pasakojo, kad grįžus namo, viduje ją pasitiko iš matymo pažįstamas vyras, kuris bute nebuvo pageidaujamas.

Nors buto šeimininkė priešinosi įsibrovėliui ir prašė jos neliesti, išsigandusi vyro agresijos bei jėgos, moteris buvo išžaginta bei išprievartauta. Vos išsivadavusi iš prievartautojo gniaužtų, nukentėjusioji nubėgo pas kaimynus kviestis pagalbos. Įtariamasis pareigūnų buvo sulaikytas įvykio vietoje, jam nustatytas 2,08 promilės girtumas. Ikiteisminio tyrimo metu vyrui buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Nors įtariamasis ikiteisminio tyrimo pradžioje neigė naudojęs prievartą, surinkus įrodymus jis kaltės nebeneigė ir nuoširdžiai gailėjosi dėl savo veiksmų.

Teisme nagrinėjant bylą, bus sprendžiamas klausimas dėl kaltinamojo bausmės, kuri gali siekti iki septynerių metų laisvės atėmimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
tai skaitai ir baisu darosi atrodo kad toj Lietuvoj tik krusasi arba musasi kazkokie iskrypimai kas toliau....

Bobutės pasakos

Bobutės pasakos portretas
Jus apskritai tokiomis pasakomis tikite? :) Landynėjė degeneratai kažką nepasidalino štai jums ir visa istorija

Anonimas

Anonimas portretas
i namus isibrove nekviestas banditas. Kazkodel Lietuvoje isilauzeliai jau SVECIAIS pasidare. Taip kaip banditai partizanais, muslimu teroristai KOVOTOJAI uz demokratija, vagys pasiskolina o sudauzius gatveje zmogu reiskia auka izeide banditeli kad neatidave pinigines - pati kalta. Vot tokia DEMOKRATIJA piderasine ant lietuvos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių