Per metus Alytaus pataisos namuose – beveik pusė kilogramo narkotikų

  • Teksto dydis:

Šiemet Alytaus pataisos namuose atliktų kratų metu buvo rasta ir paimta daugiau nei 400 gr narkotinių ir psichotropinių medžiagų, skelbia Kalėjimų departamentas.

Švenčių išvakarėse, gruodžio 22 d., Alytaus pataisos namų pareigūnai atliko planines kratas nuteistųjų gyvenamosiose patalpose. Jų metu buvo rasta ir paimta 127 gr, įtariama, narkotinės medžiagos ir penki mobiliojo ryšio telefonai.

Alytaus pataisos namuose pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. 

Gruodžio 18 d. Alytaus pataisos namuose taip pat buvo vykdomos prevencinės priemonės. Pareigūnai atliko kratą nuteistųjų gyvenamosiose patalpose, kuriose yra apie 350 nuteistųjų.

Kratoje dalyvavo Kalėjimo departamento Prevencinės grupės, Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos ir Alytaus pataisos namų pareigūnai. Prevencinės priemonės vykdymo metu buvo rasta ir paimta vienuolika mobilaus ryšio telefonų, šešios SIM kortelės, vienas litras skysčio, turinčio alkoholio kvapą, penki švirkštai ir septynios medicininės adatos, keturios rusvos spalvos neaiškios kilmės tabletės, trys ampulės anabolinių steroidų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Policijos veteranė Skaista Rakauskienė,(71 m.) už pranešimą žinute Kauno pol. vadovui Žukauskui, apie kaimynų gaminamus narkotikus, apie metus laikoma durnyne. Pranešimo metu buvo sveika, turėjo ginklą ir leidimą jam laikyti ir staiga tapo durne. Turi dvi ekspertų oro užterštumo jos bute išvadas, deja teismams tai neįrodymas. Jos liudytojai neapklausiami. Sekmės darant kratas naudotojų buveinėse. Mano tel. 8 662 33770.

Tautietis

Tautietis portretas
Dar kokia dešimt kilogramų neradot,idiotai.Atrodo sėdi už kelių tvorų,totaliai saugomi,o nusipirkti gali bet ką.Užsinorėtu,tai ir ginklą nusipirktu.

jolita?

jolita? portretas
Blogai narkotines meddziagos zonije
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių