Mažeikiuose siautėję pagrobėjai įkliuvo ir dėl narkotikų

  • Teksto dydis:

Tirdami pagrobimą, Mažeikių policijos pareigūnai pas įtariamuosius aptiko, įtariama, narkotinių ar psichotropinių vaistų.

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, sausio 19 d. pranešta apie Mažeikiuose, Čiurlionio g., naudojant fizinį smurtą jėga į „Mercedes“ markės automobilį įsodintą ir nežinoma kryptimi išvežtą 25-erių metų vyrą.

Įvertinę, kad gali būti kilęs pavojus žmogaus gyvybei, automobilio Mažeikių gatvėse ieškoti išskubėjo tuo metu mieste patruliavę policijos ekipažai. Vos už kelių minučių nurodytas automobilis buvo pastebėtas, jį sustabdžius išlaisvintas viduje buvęs nukentėjusysis.

Sulaikius ir į areštinę uždarius 35-erių ir 40-ies metų Mažeikių gyventojus, taip pat 23-ejų metų Šeduvos gyventoją, paaiškėjo, kad į automobilį įsisodinę vyrą ir jo atžvilgiu naudoję psichologinį, fizinį smurtą, įtariamieji reikalavo, kad šis pasirašytų skolos vekselį. Dėl turto prievartavimo visų trijų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Aukų buvo ir daugiau

35-erių metų asmuo suimtas dviem mėnesiams, 23-ejų metų asmuo – dešimčiai dienų, o trečiajam įtariamajam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Kilus įtarimams, kad trijulės auka tapęs mažeikiškis gali būti ne pirmas nukentėjęs asmuo, Mažeikiuose gyvenančių įtariamųjų namuose atliktos kratos. Gyvenamosiose patalpose rastas, kaip įtariama, priverstinai pasirašytas skolos lapelis, taip pat du paketai, kuriuose, kaip įtariama, narkotinės ar psichotropinės medžiagos.

Viename iš paketų aptiktos žalsvos spalvos tabletės, kurių bendras svoris – 1 kg, o kitame – augalinės kilmės medžiaga, spėjama, narkotikai. Radinys perduotas ekspertams, o po jų pateiktų išvadų bus sprendžiamas klausimas dėl asmenų patraukimo baudžiamojon atsakomybėn už disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Turima duomenų, kad nuo sulaikytų asmenų galimai nukentėjo ir daugiau piliečių, todėl pareigūnai ragina apie tai informuoti policiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

olandas

olandas portretas
o jei kiek dauk zolytes rado jau tikriausiai vadeivas uzgaudet:) juokinat su tokeis kiekeis olandijoj kas antras tiek nesiojas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių