Mažeikiuose per sandorį sulaikyti narkotikų prekeiviai

  • Teksto dydis:

Mažeikiuose sulaikyti jaunuoliai, kuriems pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. 

Ikiteisminis tyrimas pradėtas po trečiadienį Mažeikiuose įvykusio sandorio, kurio metu, 20-metė mergina įsigijo narkotinių ar psichotropinių medžiagų iš 18-mečio mažeikiškio.

Sulaikius narkotikų disponavimu įtariamą jaunuolį, jo rūbų kišenėse aptikta į foliją įpakuotų galbūt narkotinių medžiagų, paruoštų platinti. Su savimi įtariamasis turėjo ir pneumatinį ginklą. Kartu su narkotikų disponavimu įtariamu 18-mečiu sulaikyti du kartu buvę jaunuoliai. Vienas jų – nepilnametis, pas kurį taip pat rasta narkotikų dozė, pranešė policija.

Pareigūnai atliko kratą įtariamojo namuose, o čia aptiko dar daugiau narkotinių medžiagų. Rasta platinti paruoštos, į foliją bei maišelius įpakuotos, galbūt narkotinės ar psichotropinės medžiagos (augalinės kilmės ir miltelių pavidalu). Taip pat aptiktos svarstyklės, kaip spėjama, narkotikams sverti.

Atskleidus galimą narkotikų platinimo šaltinį, kartu su trim jaunuoliais sulaikyta ir į komisariatą pristatyta narkotikus įsigijusi mergina, taip pat su ja buvusi draugė.

Po apklausų 18-metis ir nepilnametis sulaikyti dviem paroms. Atliekami tolesni ikiteisminio tyrimo veiksmai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių