Mažeikių rajone į avariją pateko 91 metų vairuotojas

Mažeikių rajone į avariją pateko 91 metų vairuotojas. Pirminiais policijos duomenimis, senolis nėra kaltas dėl avarijos.

Eismo nelaimė įvyko apie 13.45 val. kelio Mažeikiai - Kuršėnai ir Mažeikių aplinkkelio sankryžoje. Čia susidūrė du lengvieji automobiliai - "Volkswagen Passat" ir "Volkswagen Sharan".

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, eismo įvykio metu nukentėjo penki žmonės - du patys nuėjo iki greitosios pagalbos automobilio, trims nukentėjusiems medikai uždėjo kaklo įtvarus.

Ugniagesiai atjungė akumuliatorius ir, atstūmę vairuotojų sėdynes, tris nukentėjusiuos paguldė ant neštuvų ir įkėlė į greitosios automobilius. Visi nukentėjusieji buvo išvežti į Mažeikių ligoninę.

Mažeikių rajono policijos komisariato atstovė spaudai Violeta Grigaitienė BNS sakė, kad automobiliu "Volkswagen Sharan" važiavo keturios moterys, viena jų vairavo automobilį. Visos jos buvo išvežtos į ligoninę.

Automobilį "Volkswagen Passat" vairavo 91 metų vyras.

Pirminiais duomenimis, "Volkswagen Sharan" sukdamas sankryžoje į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu priešais važiavusio automobilio "Volkswagen Passat", todėl mašinos susidūrė.

Avarijos dalyviai patyrė įvairius sužalojimus, tarp jų ir garbaus amžiaus vairuotojas.


Šiame straipsnyje: vairuotojasenolėavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

aš...

aš... portretas
na va senoli, dabar gausi be teisių važinėt, bus tau į mergas žvalgytis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių