Mažamečių neprižiūri ir girtaujantys tėvai, ir seneliai

  • Teksto dydis:

Šeštadienį ir sekmadienį dėl nepriežiūros vaikai paimti iš trijų šeimų Prienų, Ankyščių rajonuose ir Vilniuje.

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį pranešta, kad Prienų raj. esančiame Prienlaukio kaime neprižiūrimi mažamečiai. Atvykę pareigūnai 46-erių metų moteriai nustatė 0,73 prom. girtumą. Taip pat bute rastos dar dvi moterys, kurių vienai nustatytas 1,41 prom., o kitai – 1,94 prom. girtumas.

Namuose buvę keturi mažamečiai vaikai, kurių jauniausiam treji, o vyriausiam – septyneri, paimti iš motinų ir pristatyti į Prienų ligoninę.

Sekmadienį apie 11.52 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Vaduvos gatvėje esančiuose namuose, motina neprižiūri savo dviejų vaikų. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 51-erių metų vaikų močiutei nustatė 2,45 prom. girtumą, o 53-ejų metų seneliui – 2,85 prom. girtumą. Namuose buvę aštuonerių ir penkerių metų vaikai paimti iš šeimos. Jaunesnysis dėl amžiaus pristatytas į ligoninę, vyresnysis – į globos namus.

Apie 14.33 val. pranešta apie Anykščių rajone esančiame Žviliūnų kaime neprižiūrimus vaikus. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 39-erių metų motinai nustatė 1,91 prom. girtumą, o 42-ejų metų tėvui – 3,02 prom. girtumą. Iš tėvų paimti dvejų ir dešimties metų mažamečiai vaikai, jie pristatyti į vaikų globos namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių