Mašiną tikrinusius muitininkus puolė du kontrabandininkės šunys

  • Teksto dydis:

Liepos 16 d. pavakare į Lavoriškių muitinės postą atvykusi latvė muitininkus ketino atgrasyti nuo tikrinimo dviem koviniais šunimis.

„Mercedes Benz“ mikroautobusu į muitinės postą atvykusi Latvijos pilietė T. S. pareigūnams deklaravo jokių prekių, už kurias nustatyti importo muitai ir mokesčiai arba taikomi draudimai ir apribojimai, nevežanti. Tačiau pareigūnams nesprendus patikrinti moters vairuojamą automobilį ir atidarius autobuso galines duris, garsiai lodami ant pareigūnų šoko du kovinės veislės šunys. Moteris apie jų buvimą mikroautobuse neįspėjo muitininkų, taip pat nebuvo pasirūpinusi, kad jos vežami gyvūnai dėvėtų antsnukius.

Tačiau patyrusių pareigūnų agresyvūs šunys neišgąsdino, uždarę garsiai lojančius šunis jie vis tiek ėmėsi detalios mikroautobuso patikros. Netrukus mašinos salone po sėdynėmis ir asmeniniais daiktais muitininkai aptiko kontrabandinių cigarečių slėptuvių.

Iš viso kartu su šunimis keliaujanti latvė per valstybės sieną bandė pervežti 3500 pakelių „Premjer“ ir 500 pakelių „Fest“ cigarečių su Baltarusiškom banderolėmis. Jų vertė – beveik 30 tūkst. litų. Nelegaliai gabenti rūkalai ir automobilis sulaikyti. Moteriai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Jai gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų bei transporto priemonės konfiskavimas, pranešė Lietuvos muitinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reiktu

Reiktu portretas
Naxer nusaut sunis ir persaut kelio girnele tai ziurkei + iteisma uz uzpuolima su mirtinu ginklu. Tik ant Lietuvos muitininku galima nebaudziamai sunis siundyt - supisti teisejai visad bus kontrabandininku puseje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių