Marijampolietis už mažametės žaginimą kalės 12 metų

Kauno apygardos teismas nuteisė Marijampolės rajono gyventoją M.B., gimusį 1945 metais, 12 metų kalėti dėl mažametės seksualinio prievartavimo ir išžaginimo.

Anksčiau kartą teistas kaltinamasis M.B. dabar nuteistas už tai, kad 2009-ųjų sausį pasinaudodamas bejėgiška mergaitės būkle dėl jos amžiaus, seksualiai prievartavo mažametę, sausio ir rugpjūčio bei rugsėjo mėnesiais prieš jos valią su ja lytiškai santykiavo, pranešė Kauno apygardos teismas.

Kaltinamasis M.B., padaręs jam inkriminuojamą nusikalstamą veiką, neprisipažino ir paaiškino, kad prie nukentėjusiosios niekada nekibo ir nekalbėjo apie lytinius santykius. Jis nurodė, kad nukentėjusioji jį „apkalba“, o lytinių santykių tikriausiai yra turėjusi su „berniuku prie upės“. Kaltinamasis nurodė, kad su nukentėjusiąja jis eidavo tik lesinti balandžių, kurie laikomi ūkinio pastato antrajame aukšte.

Byloje apklausti liudytojai tvirtino, kad mažametė skundėsi turėjusi lytinių santykių su vyru, kuriam 65 metai, kai viešėjo pas močiutę.

Kauno apygardos teismas, įvertinęs visus byloje surinktus įrodymus, įvertinęs jų patikimumą, pakankamumą, palyginęs juos ir atsižvelgęs į visas svarbias aplinkybes, pripažino M.B. kaltu ir paskyrė jam aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmę už mažametės seksualinį prievartavimą, 10 metų laisvės atėmimo bausmę už mažametės išžaginimą.

Kaltinamajam paskirta galutinė subendrinta 12 metų laisvės atėmimo bausmė. Ją paskirta atlikti pataisos namuose.

Teismas taip pat priteisė atlyginti nukentėjusiajai 30 tūkst. litų neturtinę žalą.

Šis Kauno apygardos teismo nuosprendis per 20 dienų dar gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.


Šiame straipsnyje: seksualinė prievartažaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
idomu ar is sito isgamos zonoj ozi padaris ??????????????????

leokadija

leokadija portretas
Tam tas senis ir kvietesi mergaite lesinti balandziu kad galetu vaika uzpulti.Kuo senis senesnis tuo dazniausiai traukia prie mazu vaiku.Iskrypeliai kazkokie prisiveise Kastruoti tokius urodus ir neisleisti is kalejimo uz //gera/// elgesi pirma laiko...

o kada pasodinsit

o kada pasodinsit portretas
gerai zinomus elitinius pedofilus ,kurie ir toliau vaikus niekina,kada bus pasodinti Kedytes prievartautojai?,-stai tada ir girkites!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių