Marijampolės policija sulaikė vogtų automobilių už 130 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities policija sulaikė galimai Europos Sąjungos (ES) valstybėse vogtus automobilius, kurie vertė - 130 tūkst. eurų. Įtariama, kad mašinas ketinta išgabenti į Tadžikistaną.

Ketvirtadienį Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai gavo informacijos, kad UAB „Vildegos terminale“, esančiame Marijampolėje, Sasnavos gatvėje, gali būti vogtų automobilių.

Kaip pranešė policija, patikrinimo metu pareigūnai minėtame terminale, krovinių tikrinimo vietoje, rado keturis prabangius lengvuosius automobilius: „Lexus RX450“, galimai 2014 metų laidos; taip pat „Lexus RX350“ galimai 2013 metų laidos; 2014 metų laidos „Toyota RAV-4“ ir galimai 2007 metų laidos „Toyota Prius“. Transporto priemonės buvo paruoštus pakrovimui į vagoną.

Nustatyta, kad šie automobiliai, kurie turėjo būti išgabenti į Tadžikistaną, ieškomi kaip pavogti ES ir yra galimai suklastoti jų kėbulo identifikaciniai numeriai (VIN), gamykliniai lipdukai su transporto priemonių techniniais parametrais.

Marijampolės apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo bei dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių