Marijampolės policija sulaikė santechnikais apsimetinėjusius plėšikus

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinė policija sulaikė tris jaunuolius, kurie apsimetę santechnikais, apiplėšė du senolius.

Įtariama, kad 17-19 metų jaunuoliai nusikaltimą įvykdė sausio 20 dieną naudodami psichinę ir fizinę prievartą, pranešė policija.

Visi trys vaikinai ne kartą teisti dėl sukčiavimo, vagysčių, viešosios tvarkos pažeidimų.

Šįkart vaikinai skambino į laidinius telefonus ir pašnekovams prisistatė santechnikais iš „Sūduvos vandenų“ arba „Marijampolės vandenų“.

Tikindami, kad trūkę vamzdžiai užliejo kaimynus ar įvykusios panašios avarijos, įgijo garbaus amžiaus moterų pasitikėjimą. Apsimetėliai pateko į dvejus namus ir, naudodami fizinę ir psichinę prievartą, išreikalavo iš nukentėjusiųjų pinigų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Už jį numatyta laisvės atėmimo bausmė iki septynerių metų. Įtariamiesiems suimti, vienas trims, kiti du – 2 mėnesiam).

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai turi duomenų, kad buvo skambinta ir kitiems asmenims. Turinčius tyrimui vertingos informacijos prašoma pranešti policijai tel. 8 700 60345 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulyte

saulyte portretas
Nu tai ka su jai daryti i tolimuosius rytus i gyvulinius vagonus ir pirmyn be duonos kasnio be vandens ir ate gyvenimeli o ten gales meskom padus pakasyti jeigu suspes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių