Lietuvis Anglijoje nužudė ir lagamine paslėpė savo draugę?

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos policija ieško lietuvio, kuris įtariamas kraupiai nužudęs savo gyvenimo draugę, o dalį jos kūno sudėjęs į lagaminą, praneša šios šalies žiniasklaida.

Gamykloje darbininku dirbęs Vytautas Jokubauskas gyveno Piterboro mieste. Čia ir buvo rasta dalis moters kūno – be galvos, rankų ir kojų.

57-erių metų V. Jokubausko gyvenimo draugė, kurios aplinkiniai jau senokai nematė, buvo apie 40 metų, liekna, juodais plaukais.

Šiurpiu nusikaltimu įtariamas vyras paskutinį kartą pastebėtas gegužės 30 d., kai draugas jį vežė į darbą. Įtariama, kad lietuvis galėjo pabėgti į Rytų Europą ar Airiją, kur turi pažįstamų.

Nužudytos moters palaikai aptikti vakar, kai namo savininkė iškvietė policiją, nes kaimynai ėmė skųstis dvoku, sklindančiu iš V. Jokubausko nuomoto kambario.

Kaimynų, kuriuos nusikaltimas šokiravo, teigimu, jų gatvėje iki šiol buvo ramu, o V. Jokubausko name gyvena daugiau atvykėlių iš Rytų Europos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas

anonimas portretas
Mirties nuosprendi tokiam iskarto

aj

aj portretas
Cia net ne to zmogaus nuotrauka idejo..:D

As

  As portretas
manau iskrypeliu priviso,kad nebeliko mirtis bausmes.Nera ko bebijoti.Kas tie kei metai atsideti kalejimuose irengtuose gariau kaip rebilitacijos centruose.Maistas geresnisnegu daugelis namuose maitinasi.O juk valdantiejisu apsauga,o ir juos nuzudo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių