Lazdijuose išžagintos dvi mažametės: sulaikytas jų tėvas su draugu

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare Alytaus apskrities teisėsaugininkams, tiriantiems sunkius nusikaltimus, buvo pranešta apie viename Lazdijų bendrabutyje galimai išžagintas dvi sesutes. Apie tai pranešė jų močiutė.

Teigiama, kad galimai seksualiai nuskriaustų mažamečių močiutė sužinojo apie šiuos skandalingus įtarimus iš minėto bendrabučio gyventojų, kurie pranešė apie tai ir Lazdijų vaiko teisių apsaugos tarnybai. Pirminiais duomenimis, kažkas iš bendrabučio gyventojų atsitiktinai užtiko mažametes, gulinčias lovose su vyrais.

Vienuolikmetė ir trylikametė svečiavosi šiame bendrabutyje pas savo tėvą. Jų motina, patikėjusi dukterų globą močiutei, išvykusi dirbti į užsienį. Močiutė, prasidėjus vasaros atostogoms, išleido anūkes pasisvečiuoti pas tėvą.

Apie galimą seksualinį mažamečių išnaudojimą pranešta penktą jų viešnagės dieną. Kiek laiko jos galėjo būti išnaudotos, bus bandoma atsakyti, pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl išžaginimo, kuriam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Policijos departamentas praneša, kad, įtariant šiuo nusikaltimu, sulaikyti 37-erių bei 41-erių metų vyrai. Abu jie teisti už smulkius nusikaltimus, tačiau teistumai jau išnykę. Vienas iš sulaikytųjų – bedarbis mažamečių tėvas.

Trečiadienį po pietų jiems abiem ketinama pareikšti įtarimus dėl išžaginimo. Po įtariamųjų apklausos bus sprendžiama, ar kreiptis į teismą dėl jų suėmimo.

Ar sulaikymo metu įtariamieji buvo blaivūs ir kokiomis aplinkybėmis jie sulaikyti, t.y. ar spėti užklupti nusikaltimo vietoje, neatskleidžiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pizdiec

Pizdiec portretas
Pizdiec Vyrukam Gaidynas ju jau lauke :D

anda

anda portretas
pedofilai yra nusikaltėliai ir vaiko lytis jiems nesvarbi. nereikia pedofilų painioti su LGBT bendruomene, nes LGBT bendruomenė smerkia tokius nusikaltimus.

Mauka

Mauka portretas
Gaidziams vazelino atsiusti? :D
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių