Kuršėnuose sumušti Vilniaus „Polonija“ sirgaliai

Sekmadienį Kuršėnuose per futbolo rungtynes sumušti keturi Vilniaus „Polonija“ komandos sirgaliai.

Muštynės kilo 13 val. 33 min. Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Daugėlių stadione, per Vilniaus „Polonijos“ ir Kuršėnų „Ventos“ futbolo komandų varžybas, pranešė Policijos departamentas.

Įpusėjus pirmam kėliniui, iš šalia stadiono esančio pušyno išbėgo grupė veidus prisidengusių žmonių ir puolė mušti atvykėlius iš Vilniaus. Veiksmas persikėlė ir į aikštę, dėl muštynių teko trumpam nutraukti rungtynes.

Futbolininkams ir apsaugos darbuotojui atskubėjus užpultiesiems į pagalbą, chuliganai patraukė pušyno link ir jame dingo.

Nuo užpuolikų nukentėjo Vilniaus „Polonija“ komandos sirgaliai E.G., gimęs 1993 metais, A.S., gimęs 1995 metais, J.K., gimęs 1993 metais, ir D.G., gimęs 1990 metais.

Jie dėl sužalojimų į medicinos įstaigą nesikreipė.

Įtariamieji E.Ž., gimęs 1988 metais, M.B., gimęs 1987 metais, D.S., gimęs 1993 metais, P.K., gimęs 1987 metais, A.Ž., gimęs 1990 metais, T.D., gimęs 1985 metais, G.V., gimęs 1990 metais, G.P., gimęs 1995 metais, R.K., gimęs 1984 metais, A.M., gimęs 1989 metais, R.Š., gimęs 1985 metais, A.A.J., gimęs 1992 metais, J.D., gimęs 1988 metais, T.G., gimęs 1982 metais, ir L.V., gimęs 1986 metais, buvo uždaryti į areštinę.

Pasak Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato, įtariamieji sulaikyti skirtingose vietose.

Vienas užpuolikų ekipažas sulaikytas Kuršėnuose, kitas kelyje tarp Kuršėnų ir Šiaulių, trečias – Šiaulių rajone, ties Aukštelke. Iš viso buvo sulaikyta ir į areštinę uždaryta 15 asmenų, iš kurių dešimt – vilniečiai, keturi – šiauliečiai ir vienas – iš Kauno.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtariamieji tvirtino esantys futbolo sirgaliai, pažįstami iš matymo, nes dažnai susitinka futbolo rungtynėse. Užpuolimo motyvą visi nurodė skirtingą: vienam nepatikęs rezultatas, kitas mušėsi be jokios priežasties, trečias iš solidarumo.

Sulaikytieji apklausti ir paleisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tuteiszi litvin

tuteiszi litvin portretas
tai gal tie polo sirgaliai poliškai šnekėjo ,o žemaičiai pamanė ,kad juos žemina , man panašiai buvo prieš keletą metų Suvalkuose nutikę .Ten man pasiųlė į galvą gauti ,kad kalbėjausi telefonu ne lenkiškai . motyvuodami co tutai polska .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių