Kuras vagiamas ir iš degalinių, ir automobilių

Per dvi paras Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje pradėti keturi ikiteisminiai tyrimai dėl degalų vagysčių. Degalai vagiami ir iš degalinių, ir iš automobilių, ir gyventojų ar įmonių laikomų talpyklų.

Trečiadienį apie 7 val. Kauno rajone, Garliavoje, Kaštonų gatvėje, pastebėta, kad iš įmonei priklausančio ekskavatoriaus, persukus degalų bako kamštį, pavogta 150 litrų dyzelino. Padaryta 660 litų žala.

Tą pačią dieną apie 17.35 val. Kaune, Taikos pr. esančioje degalinėje, automobilio BMW vairuotojas prisipylė 99,38 litro dyzelino ir nesumokėjęs išvažiavo. Materialinis nuostolis įvertintas 455 litais.

Vakar apie 8.20 val. Jonavoje, Ukmergės gatvėje, iš įmonės transporto, išlaužus degalų bakų kamščius, pavogti degalai. Iš dviejų sunkvežimių „Man“ ištraukta apie 70 litrų ir apie 170 litrų dyzelino, iš sunkvežimio „Kamaz“ – apie 100, o iš traktoriaus „Komatsu“ – apie 60 litrų degalų. Nuostoliai tikslinami.

Apytikriai liepos 17-18 dienomis, Kaišiadorių rajone, Darsūniškio kaime, iš A. K. priklausančio grūdų sandėlio, atjungus kuro talpyklos žarną, pavogta apie 0,5–1 tonos žymėto krosninio dyzelino. Padaryta žala nustatinėjama.

Dėl visų šių vagysčių pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: kurasdegalaivagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

algirdas

algirdas portretas
kam vogti, jei po kauno priemescius vazineja furos be priekabu su rusijos numeriais. dizelinas net siulomas. tai kur ta kontrole tik popieriuse. Ar gali rusai laisvai vazineti po kauno apylinkes ir priemesciu gatveles.kur STT?

rusas

rusas portretas
Algirdai nekaziolink, velnias

gebelsas

gebelsas portretas
atejei su taziku- su atviortke baka pradurei ir isleidai koki 10 litru bendzino... pardavei uz 16 litu.... Valio.... iseina puslitris degtines....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių