Kupiškietis bus teisiamas dėl sugėrovo nužudymo

  • Teksto dydis:

Teismui perduota byla, kurioje Kupiškio gyventojas kaltinamas mirtinai peiliu sužalojęs savo pažįstamą.

Panevėžio apygardos prokuratūros duomenimis, Kupiškyje gyvenantis 35-erius metų N. B. kaltinamas 2016 metų rugsėjo 25 dieną mirtinai peiliu subadęs savo pažįstamą, 69-erių metų G. J .B.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, N. B. tą dieną svečiavosi pas tėvų draugą G. J. B. ir kartu su juo girtavo. Vėliau N. B. pareigūnams tvirtino, kad dėl girtumo neprisimena, kas įvyko – esą, atsipeikėjęs pamatė namo šeimininką plūstantį kraujais. Jis bandė kviesti greitąją, tačiau dėl girtumo nesugebėjo pasakyti adreso.

Sužeistam kupiškėnui greitąją iškvietė kaimynystėje gyvenanti moteris, tačiau pakeliui į ligoninę jo gyvybė užgeso. Vėliau teismo ekspertai nustatė, kad G. J. B. ne mažiau kaip 12 kartų buvo durta į pilvą, krūtinę, kitas kūno vietas. N. B. nustatytas sunkus girtumo laipsnis –2,58 prom.

N. B. pateikti kaltinimai ne tik dėl tyčinio nužudymo, bet ir dėl psichotropinių medžiagų laikymo be tikslo jas platinti. Po nužudymo jo namuose kratą atlikę policijos pareigūnai surado 38 tabletes psichotropinių vaistų.

Be to, N. B. teks atsakyti ir dėl grasinimų nužudyti savo tėvą. 2015 metų rugsėjį jis tėvų sodybos kieme, būdamas neblaivus, grasino savo tėvui susidorojimu. Kadangi pastarasis su sūnumi vėliau susitaikė, ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas. Tačiau pateikus N. B. kaltinimus dėl nužudymo, atnaujintas ir minėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: Kupiškissugėrovasnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių