Kraupus nužudymas Alytaus rajone: naujagimis buvo sudegintas

Alytaus rajone antradienio vakarą rastas sudeginto naujagimio kūnas. Teismas savaitei leido suimti kūdikio nužudymu įtariamą moterį.

Gegužės 1-ąją policija gavo anoniminį pranešimą, kad 34 metų E.T., gyvenanti Alytaus seniūnijoje, Miklusėnų kaime, buvo akivaizdžiai nėščia, tačiau šiuo metu nebėra nei požymių, kad ji laukiasi, nei naujagimio. Gavę šį pranešimą, policininkai atliko išsamų tyrimą.

Antradienio vakarą naujagimio kūnas buvo aptiktas 33-ejų moters nuosavo namo teritorijoje, esančioje Miklusėnų kaime.

Pasak policijos pranešimo, sudegęs ir suanglėjęs naujagimio kūnas rastas laužavietėje, netoli šiltnamio. Įtariama, naujagimis galėjo gimti prieš keletą savaičių, tačiau tikslią gimimo datą nustatys teismo medicinos ekspertai.

Paaiškėjus naujoms įvykio aplinkybėms ir toliau atliekant tyrimą, įtariamoji suimta septynioms paroms. Dėl naujagimio nužudymo įtariamajai E.T. gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.


Šiame straipsnyje: nužudymaskūdikismirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tai kokios čia bausmės, už nužudymą tik 5 metai? Tai 5 metus reikės mokesčių mokėtojų pinigais išlaikyti? Kodėl ne mirties bausmė?

Pritariu..

Pritariu.. portretas
Uz tycinius nuzudymus reikia skirti mirties bausme.

moteris

moteris portretas
as negaliu susilaukti vaiko, tai reikejo imti ir atiduoti i gyvybes langeli, tokiu moteru kaip as nemazai, ir myletu ir augintu... uz toki nusikaltima, taip pat pedofilija ir panasiai iki gyvos galvos, gaila, kad mirties nuosprendis panaikintas... tai jei jau laiku nepasidare aborto, tai juk pilna gyvybes langeliu, galu gale sako, kad galima taip nunesti i ligonine ir atiduoti vaika... siaubas vienos negalime susilaukti, o kitos pagimdo ir zudo....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių