Kontrabandinių cigarečių slaptavietė – puspriekabės rėme

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį kelionė iš Rusijos nesėkmingai baigėsi krovininio automobilio „Volvo“ vairuotojui, 52 metų šiauliečiui Ž. Š. Jo vairuojamą automobilį Šiaulių rajone sustabdė ir patikrino Klaipėdos teritorinės muitinės Mobiliųjų grupių skyriaus Šiaulių poskyrio pareigūnai. Pareigūnams įtarimų sukėlė krovininis automobilis, priklausantis vienai iš Šiauliuose registruotų įmonių, per Baltarusiją grįžtantis iš Rusijos Federacijos.

Atlikus nuodugnų patikrinimą, krovininio automobilio puspriekabės rėme aptikta ir papildomo krovinio – muitinės pareigūnai aptiko 1320 pakelių kontrabandinių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis.

Pareigūnai sulaikė kontrabandines cigaretes „Winston Blue“, kurių vertė – daugiau nei 9 tūkst. litų. Taip pat sulaikyta ir transporto priemonė, kuria buvo gabenamos kontrabandinės cigaretės – krovininis automobilis „Volvo“ su puspriekabe-šaldytuvu.

Pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, jam gresia bauda nuo 10 iki 20 tūkst. litų, kontrabandinių cigarečių ir transporto priemonės, kuria buvo gabenamos kontrabandinės cigaretės, konfiskavimas.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėsrūkalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių