Kontrabandininkai Marijampolėje sučiupti su įkalčiais rankose

  • Teksto dydis:

Pagėgių pasieniečiai Marijampolėje užklupo du vyrus, kurie garaže krovė kontrabandines cigaretes. Sulaikyta daugiau kaip pustrečio tūkstančio pakelių nelegalių rūkalų.

Antradienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pasieniečiai atvyko į Marijampolę. Vieno nuosavo namo teritorijoje esančiame garaže jie pastebėjo du įtartinus asmenis. Kaip paaiškėjo, šiame name gyvenantis 51-erių vyras ir 46-erių dar vienas Marijampolės gyventojas krovė cigarečių pakelius į dėžes.

Iš viso pasieniečiai garaže aptiko 2660 pakelių cigarečių „NZ Gold“ be akcizo ženklų. Sulaikyti marijampoliečiai ir cigaretės buvo pristatyti į Kybartų užkardą.

Rūkalų savininku prisistatė esantis 51-erių vyras. Jam VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką. Už tai marijampoliečiui gresia bauda nuo 4 tūkst. iki 6 tūkst. Ši byla bus nagrinėjama Marijampolės apylinkės teisme, į kurį atvykti pasieniečiai vyrui įteikė šaukimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių