Paslėptos kontrabandos muitininkai ieškojo tol, kol rado

  • Teksto dydis:

Lavoriškių kelio poste Vilniaus teritorinės muitinės rentgenologai konvektorių krovinį vežusio Rusijos piliečio vilkiko kabinos gamyklinėse ertmėse rado daugiau nei 6 dėžes plonųjų cigarečių.

Vilkiku „Renault“ su priekaba „Samro“ atvykęs Rusijos pilietis G.G. muitinės pareigūnams pateikė šildymo prietaisų krovinio dokumentus, taip pat žodžiu deklaravo, jog kitų prekių, kurių kiekis didesnis už nustatytas normas arba kurioms taikomi draudimai ir apribojimai, negabena.

Kaip pranešė Vilniaus teritorinė muitinė, įvertinus krovinio riziką, krovininis automobilis nukreiptas rentgeno kontrolės patikrai.

Rentgenogramoje buvo matyti, kad gabenamas krovinys yra tvarkingas ir įtarimų nekelia, tačiau rentgenologus sudomino kita transporto priemonės dalis – vilkiko kabina. Ji buvo kruopščiai patikrinta.

Viršutinėje kabinos dalyje, po apdaila pareigūnai rado daugiau kaip 3 tūkst. pakelių plonųjų NZ ir „Compliment“ cigarečių.

Tabako gaminiai, kurių vertė daugiau kaip 9 tūkst. eurų, ir automobilis sulaikyti. Vairuotojui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl kontrabandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių