Kone šimto transporto priemonių patikroje – tik vienas girtas dviratininkas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Jonavos rajone patikrinę 86 transporto priemones, policininkai aptiko tik vieną eismo dalyvį, kurį galima bausti už vairavimą išgėrus. 

Dviratininkui buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,45 promilės alkoholio.

Nuo 6.30 val. iki 10 val. Jonavos rajone, magistralinio kelio A6 Kaunas-Zarasai-Daugpilis 35 kilometre buvo vykdoma speciali policinė priemonė. Jos metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai iš viso sustabdė apie 150 transporto priemonių. Pareigūnai nustatė penkis Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Priemonės metu 86 vairuotojams buvo tikrintas blaivumas. Du vairuotojai neviršijo leistinos alkoholio normos – jiems nustatytas 0,39 promilės ir 0,12 promilės girtumas, pranešė policija.

Vienas sustabdytasis vairavo transporto priemonę ne tik neturėdamas teisės to daryti, bet ir neapdraudęs automobilio privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu bei neįregistravęs transporto priemonės nustatyta tvarka. Dar vienas – vairavo transporto priemonę, kuriai neatlikta techninė apžiūra, ji neapdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Taip pat pareigūnai nustatė vairuotojus, nesusimokėjusius kelio naudotojo mokesčio, neapsidraudusius privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir ateityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių