Klaipėdos pareigūnai sulaikė heroino už 85 tūkst. litų

Klaipėdos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais.

Tyrimas atliktas kartu su Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo 3-iąja valdyba.

Pernai gruodžio mėnesį per bendrą Vilniaus ir Klaipėdos teisėsaugininkų surengtą operaciją Klaipėdoje sulaikyti du nedirbantys asmenys: 43 metų klaipėdietis I.B. ir 38 metų Akmenės r. gyventojas D.S.

Kaltininkus sulaikyti padėjo Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės Mobilaus būrio pareigūnai. Įvykio vietos apžiūros metu policijos pareigūnai aptiko paketą su heroinu (bendra masė – apie 150 g, gryna masė  – apie 37 g).

Įtariama, kad narkotinę medžiagą sulaikymo metu išmetė D.S.

Asmens kratos metu pas I.B. rasti ir paimti 2 paketai su heroinu (bendra masė – apie 155 g, gryna masė  – apie 40 g). Be to, heroino (bendra masė – apie 40 g, gryna masė – apie 10 g) rasta atlikus kratą I.B. bute.

I.B. ir D.S. įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais. Iš nelegalios apyvartos paimta apie 345 g narkotinės medžiagos – heroino, kurio vidutinė juodosios rinkos („gatvės“) vertė viršija 85 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: heroinasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių