Klaipėdoje sulaikyti heroino prekeiviai

Kovo mėnesį Klaipėdos pareigūnai sulaikė tris organizuotoms nusikalstamoms grupuotėms priskiriamus uostamiesčio gyventojus.

Šiems asmenims įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotine medžiaga - heroinu dideliais ir labai dideliais kiekiais. Sulaikyti: 32 metų J.P. (teistas už plėšimą; turto sunaikinimą; viešosios tvarkos pažeidimą; neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis) J.C. (teistas už viešosios tvarkos pažeidimą; išžaginimą; plėšimą) - dėl neteisėto disponavimo heroinu dideliais kiekiais ir 26 metų R.L. - dėl neteisėto disponavimo heroinu dideliais kiekiais.

Kovo viduryje Klaipėdoje, daugiabučio laiptinėje, sulaikytas J.P. Asmens kratos metu pas jį rasta ir paimta įtariama narkotinė medžiaga - heroinas (apie 5 g), o namo rūsyje - dar apie 45 g šios medžiagos.

Kovo pabaigoje ties įvažiavimu į Klaipėdą sulaikytas automobilis „Audi A 8“, kurį vairavo R.L. ir kartu važiavo J.C. Pastarasis bandė pasprukti, tačiau buvo sulaikytas. Pas jį rastas ir paimtas maišelis su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 30 g).

Iš įtariamųjų paimtų narkotinių medžiagų juodosios rinkos („gatvės“) vertė- apie 20 tūkst. litų.

J.P. ir J.C. suimti, o R.L. paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės (rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje).


Šiame straipsnyje: narkotikaiheroinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių