Klaipėdoje sulaikyta narkotikų platintojų gauja

Klaipėdos policininkai atliko ilgalaikį tyrimą dėl grupės asmenų, kurie uostamiestyje labai dideliais kiekiais platino narkotines ir psichotropines medžiagas.

Per keletą dienų trukusią stambią Klaipėdos teisėsaugininkų operaciją su įkalčiais sulaikyti penki nedirbantys narkotinių (psichotropinių) medžiagų platintojai: 32 metų klaipėdietis D.V., 16 metų klaipėdiečio D.V. sugyventinė E.V., 46 metų B.B., 36 metų V.Z., 32 metų klaipėdietė A.M.

Policininkams taip pat įkliuvo ir vienas šias medžiagas vartojantis asmuo - 40 metų D.S.

Rugsėjo pabaigoje Klaipėdoje, Sausio 15-osios g., sulaikytas V.Z. Įvykio vietos apžiūros metu rasti ir paimti devyni lankstinukai (V.Z. juos išmetė išmesti) su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 9 g).Įtariama, kad V. Z. narkotinę medžiagą įsigijo pas D.V.

Spalio pradžioje Klaipėdoje, Rambyno g., sulaikyta A.M. Asmens kratos metu pas ją rasti ir paimti du maišeliai su įtariama psichotropine medžiaga - metamfetaminu (apie 2 g). Įtariama, kad nepilnametė psichotropinę medžiagą įsigijo pas D.V., E.V. bei B.B.

Tęsiant operaciją Klaipėdoje, Taikos pr., sulaikytas D.S. Asmens kratos metu pas D.S. rastas ir paimtas lankstinukas su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 1 g). Gauta duomenų, kad narkotinę medžiagą D.S. taip pat galėjo parduoti D.V., E.V. bei B.B.

Tos pačios dienos vakarą Klaipėdoje, Baltijos pr., sulaikyti B.B. ir D.V. Asmens kratos metu pas B.B. rastas ir paimtas maišelis su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 1 g). Asmens kratos metu pas D.V. rasta ir paimta 16 lankstinukų bei septyni maišeliai su įtariama psichotropine medžiaga - metamfetaminu (apie 20 g).

Klaipėdoje, Baltijos pr., kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas D.V. ir E.V. rasta ir paimta: 140 maišelių su įtariama psichotropine medžiaga - metamfetaminu (apie 140 g); 10 maišelių su įtariama narkotine medžiaga - heroinu (apie 10 g);  5 ampulės su įtariama psichotropine medžiaga - diazepamu.

B.B., V.Z. bei A.M. įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis turint tikslą jas platinti. D.V. ir E.V. įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis labai dideliais kiekiais.

D.V. ir V.Z. suimti, kitiems įtariamiesiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės (rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje).

 


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių