Klaipėdoje likviduoti trys narkotikų platinimo „taškai“

Rugpjūčio - rugsėjo mėn., reaguojant į gyventojų pranešimus ir atlikus tyrimus, „likviduota“ trijų narkotinių medžiagų platinimo „taškų“ Klaipėdoje, Sulupės, Strėvos bei Smiltelės gatvėse, veikla.

Kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas 1980 metais gimusį už plėšimą, vagystes bei neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistą klaipėdietį Maksimą Klaipėdos apskritie VPK ONTB ir Klaipėdos miesto 2-ojo PK pareigūnai aptiko labai didelį (apie 150 g) kiekį narkotinės medžiagos – heroino.

Su įkalčiais sulaikyta ir anksčiau teista Irma (gim. 1975 m.). Spėjama, kad Naujojoje Akmenėje gyvenamąją vietą deklaravusi įtariamoji pardavė 10 kartų už vagystes teistam Tomui (gim. 1984 m.) narkotinės medžiagos – heroino.

Vieno Smiltelės gatvės namo laiptinėje policijos pareigūnai sulaikė 1986 metais gimusią klaipėdietę Egidiją. Įtariama, kad anksčiau neteista mergina pardavė 1989 metais gimusiam klaipėdiečiui Daniilui narkotinės medžiagos – heroino.

Likus savaitei iki Egidijos sulaikymo, pareigūnai sulaikė jos anksčiau teistą brolį Ernestą, kuris buvo pasislėpęs nuo 6 mėn. laisvės atėmimo bausmės, paskirtos taip pat už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, atlikimo.

Narkotinių medžiagų platinimu įtariami ir niekur nedirbantys asmenys suimti.

LR BK 260 str. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis ar dideliais jų kiekiais turint tikslą jas platinti, arba už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 15 metų.

Policijos pareigūnai dėkoja neabejingiems klaipėdiečiams, suteikusiems vertingos informacijos apie jiems žinomas narkotikų platinimo vietas.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų platinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
super

aha

aha portretas
gaila

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, heroinistams reikia sukurt atskira straipsni. ne iki 15 metu, o nuo 15 metu. Ir ne i kalejimus sodint uz dirbanciu zmoniu mokescius, o tegul dirba. Medzius kerta/ sodina, kelius tvarko. GPS imtuva ant kojos su trotilo uztaisu- kad nepabegtu padlos
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių