Keturis mažamečius vežęs girtas vairuotojas bandė papirkti pareigūnus

  • Teksto dydis:

Alytaus rajone neblaivus vairuotojas su taip pat neblaivia sutuoktine automobiliu vežė keturis mažamečius – siekdamas išvengti atsakomybės, jis bandė papirkti pareigūnus.

Policijos departamentas pranešė, jog šeštadienį, apie 21 val. Alytaus rajono Mančiūnų kaime sustabdytas automobilis „Mitsubishi L 200“, kurį vairavo neblaivus (1,42 prom.) vyras, gimęs 1975 metais. Kartu važiavo neblaivi, 1985 metais gimusi jo žmona, bei ketuir mažamečiai vaikai, gimę 2010–2018 metais, jie perduoti moters seseriai.

Vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, Alytaus kelių policijos patruliui davė 600 eurų kyšį. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūną, už tai Baudžiamasis kodeksas numato baudą, areštą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas .Kaunas.

Vladas .Kaunas. portretas
Na ir as esu prisibaliavojes ir ne karta ,bet masina palieku sveciuose ,o pats iskvieciu taxi ir be nuotykiu gryztu namo,tai kur cia problema?Manau jei nera zmogui proto,tai reikia pas psichiatrus kreiptis, tik po gydymo gryzt prie automobilio vairo,o gal as neteisus?

As

As  portretas
Kada pagaliau igaus prota,kad nesest uz vairo girtam ,ir dar vezami vaikai,salia sedi mama taip pat girta,atspeikekit ,ka darot
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių