Kelmiškio aukomis tapo sugyventinės anūkės

  • Teksto dydis:

Šiaulių apygardos teismas antradienį paskelbė nuosprendį baudžiamojoje byloje, kurioje Kelmės rajono gyventojas V.Ž. buvo kaltinamas seksualiniu prievartavimu ir fizinio skausmo sukėlimu.   

Pasak teismo atstovo spaudai pranešimo, V.Ž. pripažintas kaltu ir nuteistas kalėti šešerius metus, bausmę jis turės atlikti pataisos namuose. Teismo sprendimu V.Ž. nukentėjusiosioms turės atlyginti 30 tūkst. litų neturtinę žalą. Vyras nuosprendžio išklausyti neatvyko. Teismas pakeitė V.Ž. anksčiau taikytą kardomąją priemonę rašytinį pasižadėjimą neišvykti iš savo gyvenamosios vietos į suėmimą.   

Nusikaltimas padarytas Kelmės rajone. V.Ž. aukomis tapo jo sugyventinės mažametės anūkės. Bylos duomenimis, viena mergaitė seksualinę prievartą kentė nuo 2006 iki 2013 metų. Pirmą kartą vyras sugyventinės anūkę seksualiai išnaudojo, kai jai buvo vos ketveri. Kęsti pažeminimą aukoms tekdavo ir po kelis kartus per dieną. 

Sesutės bijojo skųstis mamai, tačiau apie prievartą jos pasipasakojo vienai savo giminaitei.

Ir per ikiteisminį tyrimą, ir teisme V.Ž. savo kaltę kategoriškai neigė, kartojo esąs apkalbamas. Teismas konstatavo, kad šis nusikaltimas yra įrodytas ne tik nukentėjusiųjų, liudytojų parodymais, ekspertų pateiktomis išvadomis, bet ir kita byloje surinkta medžiaga.

Šis nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokius išgamas

tokius išgamas portretas
ne tik kastruot,bet pirma viešai pririštą prie stulpo nuplakt ir palikt,kad eidami žmonės jį apspjaudytų,o tada įvykdyti ir kastraciją,bet ir to būtų mažai,tad dar po kastravimo atiduot jį iki mirties sėdintiems,kad bent toks išgama patirtų tai,ką teko patirti vaikams

Ruta

Ruta  portretas
kastruoti tokius gyvulius...!!! Garliavos mergaites buvo nutildytos ?!

Nuomone

Nuomone portretas
Tokius saudyti reikia!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių