Kaune sulaikyti įtariamieji, naktimis grobdavę automobilius

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, atlikę ilgalaikį tyrimą dėl asmenų, grobusių automobilius Kauno mieste bei apskrityje, demaskavo ir sulaikė du įtariamuosius.

Jie įtariami naktimis grobdavę 10-12 metų senumo „Audi A6“, „VW Golf“ bei „VW Passat“ markių automobilius. Šios gaujos nariai vogdavo mašinas, kuriose buvo įrengtos tik gamyklinės apsaugos priemonės.

Anot policijos, nusikalstamą grupuotę sudarė du asmenys – du kartus teistas 20-metis L.T. ir 23 metų D. A., praeityje trauktas baudžiamojon atsakomybėn, tačiau Lietuvoje neteistas.

Minėti asmenys sulaikyti įtariant kovo 25-26 dienomis pavogę 2000 m. laidos „Audi A4 Avant“. Automobilis įvertintas 10 tūkst litų.

Įtariamieji uždaryti į Kauno apskrities policijos areštinę, rytoj bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo, pranešė policija.

Pavogtas automobilis rastas vieno įtariamųjų nuomojamame garaže Kaune. Čia taip pat rasta daiktų, kaip įtariama, iš kitų vogtų automobilių. Jų savininkai tikslinami.

Toliau nustatinėjami galimi bendrininkai, kiti įvykdyti nusikaltimai, vogtų automobilių realizacijos vietos ir su tuo susiję asmenys.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

nukentėjas

nukentėjas portretas
manau ATVS ras ir daugiau šių vagiukų nuodėmių.Pagarba pareigūnams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių