Kaune rastas savo namuose nušautas vyras

Kaune rastas, įtariama, nušautas vyras.

Policijos departamentas pranešė, kad trečiadienį apie 10 val. Kaune, Demokratų gatvėje, namuose, rastas A.S.S., gimusio 1961 metais, lavonas be išorinių smurto žymių.

Tačiau atlikus medicinos ekspertizę, nustatyta, kad jo mirtis buvo smurtinė. Aptikta šautinė žaizda nugaroje su plaučių pažeidimu, išimtas šratas.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nenustebciau

nenustebciau portretas
jei ateity paaisketu,kad viskas susiveda i garliava.

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Gal buvo velnias ar pidofilas.?

copy

copy portretas
17. Tėvas 2012 08 31 23:20 Šiandien 21 val 12 minučių prie namo Nr.56a Radvilėnų plente Kaune(1976 čia buvo du kartus užpulta mano sesuo Zita),mus su 10 metukų dukryte pasitiko 7-8 jaunuoliai ginkluoti beisbolo lazda,pagaliu,buteliais .Mus išgelbėjo rakinama laiptinė.Pranešėme policijai ir jeigu norės išsiaiškins .Manau juos matė pravažiuojančių automobilių vairuotojai,namo gyventojai.Gal jie buvo atsiūsti mane nutildyti,kad nekelčiau klausimų dėl Žaibiško greičio akcijų???Juk dar nepamiršau pasikėsinimo į mano gyvybę 1999.11.27 Baranausko g.Nr.12 lifte.Tada buvo tik dviese,tad gavo gražos ir pabėgo.Tad gyvename šalyje...svolačiai,ateikite,kaip vaiko nebus šalia.Jonas Karpavičius.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių