Kaune dvi moteris apiplėšęs vyras sulaikytas Kėdainiuose

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai po kelis mėnesius trukusio tyrimo dviejuose ikiteisminiuose tyrimuose nustatė ir rugsėjo 20 d. Kėdainiuose sulaikė vyriškį, gimusį 1986 m.

Vyras įtariamas birželio 10 d. apie 7.00 val. Kaune, Varnių g., panaudojęs smurtą prieš moterį, gimusią 1956 m., ir pabėgta su pagrobta jos rankine, asmeniniais daiktais. Tą pačią dieną, apie 7.30 val., Kaune, Baltų pr., buvo apiplėšta dar viena moteris. Panaudojus smurtą, iš moters, gimusios 1965 m., taip pat buvo pagrobta rankinė su jos asmeniniais daiktais bei įvairias dokumentais. Tai padaręs asmuo nedelsiant pasišalino.

Tyrimo metu buvo nustatyta, jog asmuo, atvykęs iš kito mieto į Kauną keletui valandų, turėdamas išankstinį tikslą, galimai įvykdė dvi nusikalstamas veikas, po kurių įvykdymo greitai sugrįžo į savo miestą tikėdamasis, kad nebus sulaikytas policijos pareigūnų. Rastam ir sulaikytam Kėdainių miesto gyventojui pareikšti įtarimai dėl dviejų įvykdytų plėšimų. Už šią nusikalstamą veiką gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirmyn žiūrintis

Pirmyn žiūrintis portretas
Kėdainiuose kažkokia gūžta nusikaltėlių, matyt ten turi gerą ,,stogą"?

Petras

Petras  portretas
Idomu,ar tik ne cigonas???kazkodel nieko neraso apie tai..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių