Kasos aparatus pagrobę įtariamieji – policijos rankose

Savaitgalį Kauno policijai darbo netrūko – mieste ir jo apylinkėse apiplėštos trys nedidelės parduotuvės. Policijos duomenimis, pavyko sulaikyti įtariamuosius, kurie galėjo įvykdyti šiuos nusikaltimus.

„Sulaikyti du įtariamieji, galimai apiplėšę parduotuves“, – patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Jo teigimu, pareigūnai turi filmuotos medžiagos, kurioje užfiksuoti apiplėšimai. Nusikaltimų braižas labai panašus, todėl kyla įtarimų, kad juos galėjo įvykdyti tie patys asmenys.

„Ikiteisminio tyrimo metu turėtų paaiškėti, ar sulaikytieji iš tikrųjų apvogė visas minimas tris parduotuves“, – teigė K. Kasciukevičius.

Iš visų trijų parduotuvių buvo išnešti kasos aparatai. Pirmasis nusikaltimas įvykdytas šeštadienį apie 16.35 val. Į parduotuvę Kleboniškio g. atėjo du jaunuoliai, iš kurių vienas pardavėjai pagrasino daiktu, panašiu į pistoletą, o kitas pagrobė kasos aparato stalčių su pinigais ir pasišalino.

Antrasis apiplėšimas įvykdytas tą pačią dieną apie 18 val. Į Vaidoto g. esančią parduotuvę atėjo taip pat du jaunuoliai, kurie sumušė 46 metų pardavėją ir pagrobė kasos aparatą su pinigais.

Sekmadienį apie 13 val. apiplėšta trečia parduotuvė. Kauno rajone, Raudondvaryje, į parduotuvę įsiveržė trys vyrai: du kaukėti ir vienas savo veido neslėpęs užpuolikas. Įsibrovėliai, pardavėjai pagrasinę ginklu, pagrobė kasos aparatą, kuriame buvo 700 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mentas

mentas portretas
suspardem,sudauzem tuos gaidzius kaip antaninius obuolius ir toliau spardysim ir dauzysim kol prades kepenelem sikti,informatoriai dirba gerai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių