Kaimo parduotuvėje siautėjusį vyrą sutramdė tik antrankiai

  • Teksto dydis:

Pasieniečiai tramdė girtą ir jiems pasipriešinusį Šalčininkų rajono gyventoją, kuris grasino Poškonių kaime veikiančios parduotuvės darbuotojai.

Šeštadienį Šalčininkų rajono Poškonių kaime įsikūrusios Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečiai gavo pranešimą apie girtą vyrą. Pranešta, kad jis siautėja maždaug už 50 metrų nuo užkardos esančioje parduotuvėje ir grasina jos darbuotojai.

Pasieniečiai iškart nuskubėjo į parduotuvę, kurioje pamatė besiskeryčiojantį akivaizdžiai neblaivų vyrą sužalota galva. Pareigūnai jam nurodė nutraukti chuliganiškus veiksmus, tačiau vyras agresyviai bandė pulti vieną pasienietį ir norėjo jam smogti. Sulaikomas jis įnirtingai priešinosi, todėl buvo tramdomas kovinės savigynos veiksmais ir surakintas antrankiais. Paaiškėjo, kad tai yra 38-erių metų vietinis gyventojas.

Į įvykio vietą buvo iškviesti Šalčininkų policijos pareigūnai bei medikai. Pastarieji chuliganą išsivežė į Šalčininkų pirminės sveikatos priežiūros centrą apžiūrai. Įvykį tiria Šalčininkų policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių