Dėl nelegalaus alkoholio ir rūkalų Jurbarke sulaikyta senjorė

  • Teksto dydis:

Jurbarke esančiame garaže pasieniečiai aptiko nelegalaus alkoholio ir sulaikė ten buvusius jurbarkiškius. Sulaikytos moters namuose taip pat aptikta kontrabandinių rūkalų.

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai, turėdami informacijos, atvyko į Jurbarke esantį garažų masyvą. Viename garaže pasieniečiai sulaikė du jurbarkiškius - 49-erių vyrą ir 75-erių moterį.

Pareigūnai čia rado tris šimtus šešis litrus skaidraus skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą. Jis buvo supilstytas į įvairias plastikines talpas.

Dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų laikymo, gabenimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Atlikdami procesinius veiksmus pasieniečiai Jurbarke patikrino namą, kuris priklauso sulaikytai senjorei. Čia aptikti 34 pakeliai įvairių rūšių cigarečių, paženklintų rusiškomis banderolėmis.

Abu jurbarkiškiai sulaikyti dviem paroms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

galima

galima portretas
drasiai teigti kad mes gyvename briuselio europiniame konclagery nes nera vienodu salygu kurios privaletu buti taikomos visiems tai nebutu vadinamos /kontrabandos/ nes didziausi kontrabandistai tai pati valdzia nesiskaitydama su zmonemis daro nieksybes ir dar baudzia zmogu kuris nori tik pragyventi kai tuo tarpu vadinamas /elitas/ visais budais smaugia zmones ir neveltui visi kas gali bega is sios siu nieksu sumautos salies o kaip kitaip jei reikia pragyventi niekas neklausia is kur paimsi o jei jau /paemei/ tai jau negerai mokek arba sodinsim...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių